Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Добро й любов завжди перемагають

20.05.2016

Подекуди ми чуємо нарікання на те, що справжніх змін та перетворень, на які так чекало українське суспільство, на жаль, не відбулося. Проте є одна річ, яку навіть найбільші скептики не можуть спростувати – зміцнення волонтерського руху та підйом благодійності серед населення України протягом останніх декількох років. Саме масове пробудження свідомості, бажання допомогти тим, кому зараз найважче, та гідна подиву самоорганізація є чи не найважливішим надбанням українців за останні два роки, що виявилися  драматичними для країни. Звичайні громадяни, благодійні фонди та  волонтерські організації, бізнес, який переживає кризові часивсіх нас,  незалежно від мови, віку, статків та соціального статусу, об’єднало бажання допомогти. І хоча здатних на милосердний вчинок стає дедалі більше в нашій країні, кількість тих, хто потребує нагальної допомоги, не зменшується.

Та існує дві категорії українців, які повсякчас потребують нашого піклування, хоч якими були б політичні обставини. Це – діти та люди похилого віку. Саме ставлення до цих найуразливіших груп населення визначає ступінь розвитку будь-якого суспільства.

Лише декілька років залишається до 100-річчя з дня заснування однієї  з найстаріших установ України для дітей з особливими потребами - Тульчинського Будинку дитини, в якому мешкають та лікуються 63 дитини з ураженням центральної нервової системи. Усі, кому довелося відвідати Тульчинський Будинок дитини, зазначають особливу атмосферу,  яка там панує. На невеликій, проте дуже доглянутій та затишній території Будинку Дитини, розташовані ігрові майданчики, які нагадують, що за будь-яких обставин дитинство повинно  бути  світлим та веселим  періодом в житті. А справжню любов і небайдужість персоналу закладу до маленьких вихованців видно неозброєним оком.

У Тульчинського Будинку Дитини є друзі, що вже не один рік підримують його вихованців. Не так давно силами благодійників Будинкові дитини вдалося облаштувати власне реабілітаційне відділення. Адже для дітей з особливими потребами можливість користуватися спеціалізованими тренажерами та приймати медичні процедури є важливими умовами для їх здоров’я та розвитку. Нещодавно до нього завітали представники ТОВ «АВТО  ПРОСТО», які передали чергову допомогу. Дітям, що мешкають  в Будинку дитини у Тульчині, постійно потрібні речі повсякденного вжитку для комфортного життя та перебування на лікуванні. Тож, цього разу було надано допомогу у вигляді речей першої необхідності, а саме: підгузки, пелюшки, кімнатне взуття, посуд, миючі засоби, зошити та інші господарські  предмети. Також, для полегшення ведення господарської діяльності, працівникам Дитячого Будинку було передано деяку комп’ютерну техніку. «Життя кожної людини складається з безлічі дрібничок. Можливість бути корисним, підтримувати, дарувати добро й любов допомагає нам тримати наші серця відкритими, повною мірою відчувати й творити життя, як воно є,» - поділилася  керівник департаменту маркетингу та управління продажем ТОВ «АВТО ПРОСТО» Віталіна Буровська.

Такі приклади, а їх – безліч, надихають продовжувати робити кроки назустріч один одному, щоб хвилю добра й любові зробити нескінченною.