Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Смакуй, купуй та розважайся, а кермуй з АвтоТак!

30.05.2016

Смакуй, купуй та розважайся, а кермуй з АвтоТак!

Нарешті ми дочекалися! 28-29 травня у м. Києві відбулася найдрайвовіша подія року «Столичне Автошоу 2016».

Ідея відродити таке масштабне свято зародилася давно. "І ми, і наші клієнти - всі вже скучили за яскравим автомобільним святом і прем'єрами. І ось, в один із похмурих днів, ми в Корпорації "УкрАвто" подивилися на наш логотип і ще раз прочитали наш девіз: "Створюючи цивілізацію". І ми зважилися почати відновлення українського авторинку з яскравої і святкової події. Ми відроджуємо "Столичне Автошоу", - повідомили в прес-службі Корпорації "УкрАвто" - організатора "Столичного Автошоу".

В програмі Автошоу на Столичному були представлені спеціальні цінові та акційні пропозиції, найширший вибір автомобілів, запальна концертна програма та спеціальні гості сцени гурт «ТАРТАК» і «ТНМК», безліч розваг та заохочень, столичний кубок з автослалому, унікальне мотошоу, стантрайдінг, картінг-змагання, 4х4 лазертаг, змагання з автотюнінгу та автозвуку,  дитячий ігровий майданчик, автопікнік. На відвідувачів чекали десятки прем'єр. Свої експозиції представляли Mercedes-Benz, Maserati, Toyota, Kia, Chevrolet, Opel, Smart, Jeep, Chery і, звичайно, український бренд ЗАЗ, мототехніка Ducati й багато іншого. Саме на "Столичному Автошоу" ЗАЗ вперше представив свою нову модель, а також всю оновлену "лінійку" Євро-5. Було представлено майже 90 моделей автомобілів в одному місці й в один час. Впродовж двох днів майже на всі автівки діяли акційні умови.

ТОВ «АВТО ПРОСТО» (ТМ «АвтоТак») - надійний та стабільний партнер Корпорації «УкрАвто» і постійний учасник «Столичного Автошоу». Завдяки програмі «АвтоТак» кожен українець має змогу придбати новий автомобіль, сплачуючи його вартість невеликими щомісячними платежами. «Ми щоразу радуємо своїх клієнтів не тільки зручними й доступними умовами придбання авто, а ще й новими акціями та Програмою Лояльності для клієнтів, що вже придбали автомобіль через АвтоТак і мають бажання купити другий або навіть третій автомобіль. Для таких клієнтів дана програма передбачає дуже привабливі бонуси!» - розповідає керівник департаменту маркетингу та управління продажем ТОВ «АВТО ПРОСТО» Віталіна Буровська.

Літо - час для розваг, відпочинку, час для здійснення мрій та безлічі подорожей на власному автомобілі, час для яскравого майбутнього! АвтоТак чекає на Вас у дилерських автосалонах Корпорації «УкрАвто» та у Торгових центрах Вашого міста. Подробиці на сайті www.autotak.com.ua або за телефоном 0-800-500-348 (дзвінки безкоштовні з мобiльних та стацiонарних телефонiв в межах України).

 

Вже понад 45 800 українських громадян отримали автомобілі за програмою придбання у групах, і з кожним днем їх кількість збільшується.

 

 

АДМІНІСТРУВАННЯ ФІНАНСОВИХ АКТИВІВ ДЛЯ ПРИДБАННЯ ТОВАРІВ У ГРУПАХ

ТОВ «АВТО ПРОСТО», Безстрокова ліцензія від 15.09.2015 р. видана Нацкомфінпослуг

 

                                                                     На правах реклами