Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

У першому півріччі поточного року зросли продажі нових автомобілів

05.08.2016

За 6 місяців 2016 року ще 131 українців стали автовласниками, придбавши автомобілі за програмою фінансування – АвтоТак. Можливо, розповідь про шлях до власного автомобіля деяких із цих українців стане у нагоді й послужить поштовхом до втілення у життя мрії про новий автомобіль. Адже багато хто з нас, так само, як і герої наших історій, свого часу навіть і не уявляли, що мати власне авто – це не тільки мрія, а АвтоТак – унікальний інструмент для її здійснення.

Юрій Мазур, Деражня Хмельницької області. Одружений, має чотирирічного сина, їздив на старенькому Москвичі лише час від часу, бо той увесь час виходив із ладу й чимало коштів і вільного часу витрачалося на його ремонт. Звертався у банки, але кредиту на купівлю автомобіля не отримав. В АвтоТак взяв ЗАЗ Сенс. Тепер разом із дружиною і сином їздять у гості до батьків, у далекі подорожі, на закупівлю до магазину. А ще Юрій підзаробляє завдяки новій машині.

Родина Грабар, село Неліпино, Свалявський район,. Один автомобіль у сімї вже є. В АвтоТак придбали другий - зробили подарунок сину - автомобіль ЗАЗ Форза. Вартість авто сплачували поступово, щомісячними внесками. Мама, Магдалина Семенівна як бухгалтер проаналізувала умови, й була відповідальною за всі розрахунки. Сподобалося, що для оформлення договору потрібен тільки паспорт та ідентифікаційний код. Щомісячні платежі – помірні, й невеликі відсотки за послуги компанії.

Лілія, Кропивницький (Кіровоград). Почала планувати придбання автомобіля восени, щоб сісти за кермо вже весною. Щомісяця сплачувала невеликі платежі. Весною, сплативши аванс, стала власником автомобіля Ланос. Чому АвтоТак? За цією фінансовою програмою можна самостійно планувати строки одержання автомобіля. В разі сплати авансових внесків, розмір внеску за послуги компанії, іншими словами – переплата, зменшується вдвічі, а це суттєва економія. Крім того для Лілії було важливо, щоб компанія була надійною, стабільною, мала ліцензію. А ще звернула увагу на те, що у Кропивницькому (Кіровограді) чимало машин із логотипом АвтоТак і серед друзів теж були ті, які придбали автомобіль саме в АвтоТак. Вже планує з часом придбати автомобіль вищого класу й теж скориставшись цією фінансовою програмою.

Наталія Бурлаченко, Черкаси. Охарактеризувала свій досвід так: «Дуже приємно, коли дійсність виявляється кращою за власні очікування». Коли обирала ЗАЗ Сенс, у автосалоні були суттєві знижки і я за ціною базової моделі взяла «люксову» комплектацію автомобіля, виробленого на півроку раніше, з кондиціонером, гідропідсилювачем керма, центральним замком, електросклопідйомниками, підігрівом зовнішніх дзеркал та протитуманними фарами. Зараз навіть не віриться, що ще рік тому, власний автомобіль був лише мрією. Наталія їздить на своєму Ланосі й сплачує авансові внески, щоб розрахуватися достроково й вигідно зекономити на відсотках, бо в авансових внесках відсоток за послуги вдвічі менший.

Євгенія Передерій, Полтава. За програмою АвтоТак придбала автомобіль Чері. Розповідає, що, оскільки раніше у сім’ї завжди користувалися машинами, що вже були у вжитку, зараз дуже добре розуміє, що новий автомобіль має суттєві переваги, економить час й гроші на ремонт. Якщо не вистачає всієї суми, щоб придбати автомобіль в автосалоні, тоді краще скористатися фінансовою програмою АвтоТак й узяти, все ж таки, нову машину.

Автомобільний ринок з початку цього року виріс. Згідно інформації асоціації Укравтопром у першому півріччі 2016 року в Україні було продано 27 211 нових легкових автомобілів, що на 58% вище показника аналогічного періоду минулого року. Сподіваємось, що це є ознакою покращення економічної ситуації в країні в цілому й добробуту кожного українця зокрема. А програми фінансування допоможуть усім, хто мріє про придбання власного автомобіля.

Довідка: АвтоТак – програма фінансування нових автомобілів. Адміністратор програми – ТОВ «АВТО ПРОСТО», що є партнером найбільшого національного автовиробника, дистриб’ютора та постачальника сервісних послуг - Корпорації «УкрАВТО». Салони розташовані по всій Україні, у дилерських салонах УкрАВТО й торгівельних центрах.

Безстрокова ліцензія від 15.09.2015 р. видана Нацкомфінпослуг