Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Охота гірша від неволі

Волинська обл.: «Вісті Ковельщини», 22.04.10р.; «Ярмарок реклами», 23.04.10р.; Вінницька обл.: «Вінниччина», 16.04.10р.; «Газета по-українськи Вінниця», 23.04.10р.; «Краяни», 22.04.10р.; «Тульчинський край», 23.04.10р.; Дніпропетровська

«Хочу купити машину!» - нав'язлива ідея, яка, одного разу заволодівши людиною, ризикує надовго оселитись в її свідомості, змушуючи шукати всі можливі шляхи для її реалізації. А побачивши масову автомобілізацію й щасливих володарів легковичків, що здійснюють ударні автопробіги по дорогах країни, бажання сісти за кермо новенького авто може стати просто нестримним. Але, часто, і важко здійсненним. Гаряче бажання потенційного покупця зрадницьки розбивається об дефіцит сімейного бюджету або непосильні кредитні ставки, а таке «близьке і далеке» авто, на жаль, так і залишається стояти за склом салонів у всьому своєму блиску та пишності. Та ще і рекламні ролики автодилерів щодня розбурхують уяву, провокуючи ситуацію, за якої бажання купити і володіти залізним конем стає «гірше від неволі». До його здійснення кожен йде своїм шляхом. У когось дорога до автомобіля прямо пропорційна розміру власного гаманця, що дозволяє придбати чотириколісного друга негайно. Хтось роками накопичує потрібну суму, неминуче потрапляючи під дію інфляції, яка «з'їдає» вагому частину заощаджень. Хтось опиняється в кабалі банківських кредитів, а хтось шукає і неодмінно знаходить вигідну альтернативу традиційним способам придбання машин, перевірену особистим досвідом. Такою альтернативою для багатьох українців, а таких автомобілістів вже понад 36 500 чоловік, стало «придбання автомобілів в групах». Така програма - простий і доступний спосіб покупки машин, при якому клієнти, об'єднані компанією-адміністратором в групи, виплачують вартість авто невеликими щомісячними внесками.

Як і для кожного справжнього автомобіліста, для жителя Білогородки Олександра Царева мати власне авто завжди означало комфорт і швидкість. А ще, звичайно, можливість дістатись в потрібне місце в потрібний час. Його старенька «сімка» довгі роки служила вірою і правдою, ніколи не підводила свого господаря. Але важливі події в житті – одруження, а потім народження дитини – примусили молоду людину, яка, до того ж, суміщає роботу з навчанням, задуматися про придбання нового автомобіля. Обійшовши ряд салонів з вигідними, на перший погляд, пропозиціями, Олександр швидко переконався в безперспективності подібних пошуків. Його надія знайти «авто по кишені» була практично роздавлена розміром первинних внесків, що пропонуються банківськими установами. Випадково проходячи повз автосалону «УкрАВТО», що представляє істинно «народний автомобіль» Lanos, Олександр відчув, що це було саме те, що треба. Тут він ознайомився з програмою придбання в групах «АвтоТак», яка завдяки своїй доступності – мінімуму документів і першому внеску у розмірі 3% від вартості автомобіля – стала оптимальним рішенням, яке не підкосило бюджет молодої сім'ї. А можливість самостійного планування термінів отримання автомобіля дозволила власникові сісти за кермо свого нового авто вже через чотири місяці. «Після того, як у мене з'явилася машина, мої друзі теж загорілись ідеєю узяти автомобіль за цією програмою», - коментує Олександр. Це і не дивно, адже вибір машин великий: Kia, Chevrolet, ЗАЗ, Lada, Chery, JAC, TATA, I-VAN, що дозволяє кожному знайти авто по серцю й гаманцю. Будь-яка людина, навіть з найскромнішим доходом, може дозволити собі оплачувати мінімальний щомісячний платіж за програмою: на автомобіль «Славута», наприклад, він складає 359 гривень на місяць.Причому дана сума включає оплату автомобіля, страховий платіж і вартість послуг компанії. І знайти АвтоТак просто, оскільки салони знаходяться по всій Україні: і в торгових центрах, і в автосалонах дилерів корпорації «УкрАВТО». А послуги компанії-адміністратора складають до 4,6% на рік в гривні, що взагалі не можна порівнювати із ставками на ринку кредитів.

І подібних випадків придбання авто при мінімальних витратах в максимально вигідні терміни можна навести безліч. Завдяки програмі «АвтоТак», в умовах, коли традиційні способи покупки автомобіля стрімко втрачають свої позиції, все більше українців починають довіряти саме придбанню авто в групах. Це не дивно, адже робити що-небудь «разом» - і вигідно, і доступно, а головне, це закладено в самому менталітеті нашого народу.

Марія Зубрицька


| | More