Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Не кредитом єдиним … автовласником стають

Волинська обл.: «Вісті Ковельщини», 27.05.10р.; «Волинь +», 27.05.10р.; Вінницька обл.: «Тульчинський край», 26.05.09 г.; «Газета по-українськи», 28.05.10р.; «Краяни», 27.05.10р.; «Вінниччина», 28.05.10р.; Дніпропетровська обл.:

Весняне пожвавлення у природі почало активно відбиватися на поведінці людей. Хтось відчуває непереборне бажання поїхати за місто. Хтось кидається підкоряти дачні ділянки, а хтось продовжує оббивати пороги автосалонів у пошуках «робочого коника», з яким можна й трудові будні витримати, й на людях показатися. Підшукати потрібний автомобіль, звісно, не вимагає особливих зусиль. А ось можливості його придбання все ще залишаються справжнім завданням для звичайних українців.

Динаміка продажу на вітчизнянному автомобільному ринку в березні та квітні продемонструвала невеликі позитивні зрушення, злегка підштовхнула банки до надання кредитів й ледве помітно знизила відсоткові ставки річних. Проте доступнішими вони через це, на жаль, не стали. Однак, людина, що зважує свої бажання й можливості, неодмінно знайде потрібний шлях до вирішення своєї проблеми. Наприклад, як це зробив киянин Ігор Первой. У пошуках кредита він відвідав практично десяток організацій. В одних йому просто відмовили через те, що дохід позичальника не був достатнім для позитивного рішення щодо кредитної зявки. В інших запропонували захмарні відсоткові ставки. «Навіть з найпростішого розрахунку було зрозуміло, що взявши машину «у борг» терміном, наприклад, на 5 років навіть під 20%, мені неминуче доведеться переплатити практично до 75% від вартості. При цьому я повинен був заплатити первинний внесок - майже 50%. Безумовно, для меня це непосильний тягар, - скаржиться Ігор Олександрович. – Але декілька років тому я придбав «Славуту» для сина, скориставшись системою «купівлі в групах», сплачуючи вартість автомобіля невеликими щомісячними внесками. Тоді при моїх фінансових можливостях це був найбільш прийнятний варіант. І цього разу також». Він розповідає, що побачив рекламну вивіску ТМ «АВТОТАК» майже випадково – звернув увагу на 4,6% на рік та необхідність надати лише паспорт для оформлення договору.

Спеціалісти «АВТОТАК» пояснюють, що, дійсно, для того, щоб стати клієнтом програми, необхідно надати лише паспорт й, крім того, сплатити вступний внесок - 3% від вартості автомобіля. У клієнта програми «АВТОТАК» є можливість вибрати автомобіль серед широкого модельного ряду різних марок на будь-який смак від офіційних дилерів, що входять до корпорації «УкрАВТО», яка також надає гарантійне обслуговування на власних СТО. «Виходило, що Chevrolet Aveo, який я вподобав, можна придбати з мінімальним щомісячним внеском від 825 грн., що включає всі відповідні платежі», - пояснює своє рішення Ігор Олександрович. При цьому він визнає, що єдине, що його трохи бентежило – термін отримання автомобіля. Але тут на допомогу прийшла знову ж таки сама програма, яка передбачає можливість авансової сплати. Таким чином, коли минуло 4 місяці, Ігор Первой вже сів за кермо свого авто, долучившись до лав вже понад 37 000 українських громадян, які змогли придбати автомобілі KIA, Chevrolet, ЗАЗ, Lada, Chery, JAC, Tata завдяки системам придбання в групах. «Не спробувавши – не знатимеш, не беручи участь – не отримаєш», – вважає задоволений власник новенького Chevrolet Aveo. Експерти, в свою чергу, дотримуються думки, що така система придбання дуже вигідна людям із звичайним рівнем доходу, оскільки їм не доводиться переплачувати надмірні відсотки й від клієнта не вимагається сплатити відразу майже половину вартості автомобіля. У сучасних реаліях придбання автомобіля в групах схожа на рятівний круг, що пропонується ТМ «АВТОТАК». Її торгівельні салони продовжують відкриватися по всім регіонам України, а це означає, що у будь-якому куточку нашої країни практично кожна людина отримує реальну можливість стати автомобілістом, й при цьому отримати ще й знижку або подарунок. Наприклад, страховой поліс КАСКО, як минулого місяця, або автосигналізацію – у поточному. Крім цього, уклавши договір в період з 15 травня 2010 року по 31 липня 2010 року, кожен клієнт отримає, крім автосигналізації, ще й шанс відпочити в Туреччині або Єгипті.

Наразі покупка авто містить в собі чимало ризиків. У такій ситуації, безумовно, логічним засобом захисту для клієнта стає репутація компанії. Адже вибирають ту із компанії, діяльність якої є прозорою та відкритою. Десятки тисяч українців вже знайшли її для себе, як і авто, на якому вони сьогодні з легкістю приборкують шляхи нашої країни.




| | More