Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Столичне Автошоу: пропозиції для автовласників теперішніх і майбутніх

вересень 2010: АРК «Крымская правда» Вінницька обл. «Газета по-українськи Вінниця» Волинська обл. «Волинь +» Дніпропетровська обл. «Днепр вечерний» Донецька обл. «Донбасс. Донецкий выпуск. + Донбасс неделя» Донецька обл.

В середині вересня у вітчизняному автомобільному світі відбулася головна подія року - "Столичне Автошоу". Щорічне автомобільне свято відбулося вже сьомий рік поспіль, зібравши за три дні величезну кількість відвідувачів.  У центрі уваги публіки були такі "гранди" зарубіжного й вітчизняного автомобілебудування, як: Opel, Mercedes - Benz, Chevrolet, Nissan, Renault, Chery, KIA, Toyota, LADA і, звичайно ж, наш рідний ЗАЗ.

Всього на "Столичному Автошоу-2010" було представлено близько двадцяти новинок. Серед них - нові моделі Chery,  більш комфортне покоління Opel Meriva, Opel Astra, а також KIA Sportage, Mercedes - Benz SLS AMG та інші.

ЗАЗ представив новинку - автомобіль Lanos, що є лідером з продажу в Україні, але тепер уже з АКП.

Окрім вражаючої продукції автомобільних брендів, яку всі бажаючі могли випробувати під час тест-драйву, відвідувачам трапилася рідкісна нагода ознайомитися з найбільш актуальними пропозиціями від партнерів заходу - банків, страхових компаній, операторів альтернативних програм купівлі автомобілів. Слід зазначити, що інтерес до таких програм з боку потенційних автовласників помітно виріс. Про це свідчить кількість відвідувачів стендів програми придбання автомобілів у групах "АвтоТак", що звернулися за роз'ясненнями до консультантів.

Чим же пояснити такий інтерес з боку населення?

Придбання в групах існує й успішно розвивається в Україні з 1998 року. Але саме минулий рік переконливо довів значення подібних механізмів купівлі для населення нашої країни. В умовах безпрецедентного скорочення кредитування і рекордного падіння ринку рядовий споживач виявився практично без інструментів, які дозволили б йому придбати навіть бюджетний автомобіль. Тому, зовсім не випадково презентація ТМ "АвтоТак" відбулася рік тому, під час проведення "Столичного Автошоу-2009". Адже придбання автомобілів у групах на сьогодні - найбільш доступний для вітчизняного споживача спосіб купівлі нової машини. Зараз інтерес до цього механізму придбання автомобілів значно зріс.

Річ у тому, що і споживачі, і самі гравці українського авторинку наразі відчувають настороженість щодо автокредитування. Експерти відзначають, що в умовах скорочення прибутку громадян попит на кредити на купівлю автомобілів зменшився у 8 разів. Але це свідчить зовсім не про зменшення потреби в нових автомобілях. Населення просто не в змозі виконати вимоги, які висуваються до потенційних позичальників. До того ж, "радують" прогнози, які стверджують, що не варто чекати істотного зниження ставок у найближчому майбутньому.

Логічно, що в такій ситуації увагу потенційних клієнтів привертають, передусім, програми, доступні для бюджету звичайного українця. Так, за програмою "АвтоТак" мінімальний щомісячний внесок на той же Lanos - дійсно "народний" автомобіль - складає 663 грн. 13 коп. на місяць (у суму щомісячного внеску входить внесок в оплату автомобіля, страхування і плата за послуги компанії).

Практично кожного другого відвідувача Автошоу, який зацікавився придбанням автомобілів у групах, не залишили байдужими умови укладання угоди за програмою "АвтоТак": лише паспорт і плата за послуги, пов'язані зі вступом в програму, у розмірі 3,6% від вартості обраного автомобіля. А плата за послуги адміністратора - до 0,46% від вартості автомобіля на місяць без прив'язки до валюти - дозволяє планувати бюджет, не побоюючись можливих коливань курсу.

Важливою деталлю є той факт, що програма "АвтоТак" представлена в автосалонах офіційних дилерів "УкрАВТО", лідера автомобільного ринку України, найбільшого Виробника, Дистриб'ютора автомобілів і Постачальника сервісних послуг.