Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Невигадані історії заповітної автомрії

грудень 2010: «33 канал» (Винницкая обл.), «Вінничина» (Винницкая обл.), «Волинський рынок» (Винницкая обл.), «Волинські оголошення» (Винницкая обл.), «Наше місто» (Винницкая обл.), «Ярмарок реклами» (Винницкая обл.), «Наше життя»

Якщо донедавна українцям не вистачало коштів на придбання автомобіля, вони без проблем зверталися за кредитом.. Тепер навіть найвідчайдушні голови сім разів подумають, перш ніж звернутися за отриманням кредитних коштів. Та все ж, гаряче бажання мати власний автотранспорт або нагальна необхідність у його наявності, штовхають нас на пошуки інших варіантів.


Инна Рикун - клиент АвтоТакІнна Рикун із м. Київ та Ігор Шипоша із  м. Бориспіль щойно стали автовласниками.


- Пані Інно, як Вам вдалося за сьогоднішніх непростих умов все ж таки купити власний автотранспорт? Яку програму для придбання авто Ви обрали?
- Я давно хотіла придбати машину. Очікування на зупинках на морозі й у спеку, тіснява в  громадському транспорті мене стомили. Та мені не вистачало готівки, щоб сплатити за машину одразу повну вартість. Я почала дізнаватися, які програми на купівлю автомобілів взагалі існують. У серпні поїхала до автосалону, де, серед інших, мене ознайомили з умовами програми «АвтоТак». Вони здалися мені цілком прийнятними. Я працюю спеціалістом зі страхування, тож на розрахунках платежів та відсотків добре розуміюся.


-  Які саме умови Вас зацікавили?
- Наприклад, невеликі щомісячні платежі. За мій «Lanos» мінімальний платіж складав 672 грн.


- Як довго Вам довелося чекати на отримання автомобіля?
- Угоду я підписала у серпні, сплатила аванс та вже у кінці жовтня мене повідомили, що я можу оформляти свою машину.


Игорь Шипоша- А Ви, Пане Ігоре? Ви також купили автомобіль за програмою «АвтоТак». Чому Ви вирішили обрати цю програму?
 - Колись, років десь 5 тому, мої батьки хотіли купити машину через подібну  систему. Але... я мало чув за програми придбання у групах, тому їх відрадив. Кілька років потому сам  почав розмірковувати про купівлю автомобіля, тому що видатки на ремонт мого «Москвича» відчутно «били» по бюджету сім’ї, а в нас двоє дітей підростають. Сталося так, що мій друг вже придбав машину в АвтоТак. Тому я вирішив ще раз звернути увагу на дану програму. Почитав договір, розібрався в умовах, уклав угоду на «Aveo» й почав сплачувати щомісячні платежі.


- А які відсотки Ви сплачуєте?
- Я сплачую плату за послуги компанії, за рік це становить близько 5,5%. А якщо сплачувати наперед - авансові внески, - то згідно з умовами договору надаються знижки на послуги компанії у розмірі 50%. Я щоразу, коли можу, використовую таку можливість, і це - суттєва економія.


Звернувшись за коментарями до компанії «АВТО ПРОСТО» - адміністратора програми придбання у групах «АвтоТак», від начальника департаменту маркетинга та управління продаж Віталіни Буровської, ми отримали наступні відповіді:


Виталина Буровская- Скажіть, будь ласка, які документи або інші обов’язкові вимоги необхідні для підписання угоди?
- У Вас попросять надати паспорт та сплатити одноразовий платіж - 3,6% від вартості обраного автомобіля, який є платою за послуги за вступ до програми. Ніяких додаткових документів не потрібно. Одразу підписується угода, і учасник починає сплачувати щомісячні платежі.


- Які автомобілі можна придбати за програмою?

- Вибір досить різноманітний. Це: KIA, Chevrolet, ЗАЗ, LADA, Chery, JAC, TATA, I-VAN.


- Перед новорічними святами чи пропонує Ваша компанія спеціальні пропозиції на придбання авто?

- Робити подарунки – це завжди приємно. Для всіх, хто підписує угоду у грудні ми пропонуємо зимові шини у момент одержання автомобіля. Сподіваємося, усі автолюбителі мене підтримають у тому, що такий подарунок і приємний, і насправді необхідний.


- Де можна дізнатися більше про Вашу програму та заключити угоду?

- Наші салони знаходяться по всій Україні, їх вже близько 200. Оскільки програма працює за підтримки найбільшого національного виробника та дистриб’ютора автомобілів Корпорації «УкрАВТО», наші салони представлено у дилерській мережі Корпорації. Окрім цього, у багатьох торгівельних центрах по Україні Ви також можете знайти салон «АвтоТак» та підписати угоду прямо на місці.

Придбання у групах – програма купівлі автомобілів шляхом виплати його вартості щомісячними платежами. Близько 39 000 українських громадян вже  мають автомобіль завдяки програмам придбання у групах.

Ірина Тульська

 

| | More