Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

У програм купівлі автомобілей у групах - свій клієнт

грудень 2011: Видання: «Деньги.ua» (Рубрика: Прошу

Наталья Гутварёва,Председатель Правления ООО «АВТО ПРОСТО» (ТМ «АвтоТак»)Наталія Гутварьова,
 Голова Правління ТОВ «АВТО ПРОСТО» (ТМ «АвтоТак»):

«У програм купівлі автомобілей у групах - свій клієнт»

Керівник однієї з провідних компаній-адміністраторів придбання автомобілів у групах розповіла про специфіку і перспективи даного бізнесу.


Як відбувається придбання автомобілів через програму покупок в групах?

Придбати автомобіль через програму покупок у групах дуже просто. Коротко механізм купівлі виглядає наступним чином: кілька людей, які бажають придбати один і той же товар, але не мають у даний момент для цього достатніх коштів, об'єднуються компанією-адміністратором в групу. Кожен учасник, який бажає придбати товар (у нашому випадку-автомобіль) і вступив в програму, щомісяця сплачує певну частину його вартості. За рахунок щомісячних платежів усіх учасників групи купується автомобіль, який передається одному з учасників групи. Після отримання автомобіля учасник продовжує вносити щомісячні платежі до тих пір, поки не погасить повну вартість автомобіля й інші передбачені платежі за договором. Таким чином група функціонує, поки всі учасники групи не одержать свій автомобіль. Наша роль як адміністратора програми полягає в організації придбання автомобілів для всіх учасників групи, здійснення оплати за автомобілі виробнику чи імпортеру, розподілі автомобілів між учасниками групи, контролі своєчасності платежів.

Програма «АвтоТак» з'явилася на ринку України за підтримки Корпорації «УкрАВТО». Чим зумовлене таке співробітництво?

Дійсно, ТМ «АвтоТак» представлена в автосалонах офіційних дилерів корпорації «УкрАВТО». Це відкриває для нас величезні можливості і свідчить про розуміння найбільшим вітчизняним автовиробником перспективності такої форми купівлі як придбання автомобілів у групах саме для українського ринку. Частка продажів автомобілів Корпорації «УкрАВТО» через механізм покупок у групах складає 10%. Зараз, прийшовши в дилерський салон, потенційний автовласник має можливість вибрати найбільш підходящий йому спосіб покупки автомобіля: за готівку, в кредит, лізинг або ж за допомогою покупки в групах. Іншими словами, купити новий автомобіль у виробника чи дистриб'ютора зараз можуть клієнти з різними фінансовими можливостями. Максимум вибору і максимум переваг!

Останнім часом ставки по автокредитах знижуються. Чи зможуть у подальшому купівлі автомобілів у групах конкурувати з автокредитами?


Хотілося б підкреслити, що купівля автомобілів в групах не конкурує з автокредитами. Механізм придбання в групах принципово відрізняється від банківського кредитування. Звичайно, клієнти, які з тієї або іншої причини не можуть або не хочуть брати в банку кредит на автомобіль, можуть, при бажанні, прийти до нас і стати учасниками нашої програми. Але при цьому варто відзначити, що покупка в групах - це аж ніяк не «антикризове рішення». Дана послуга існує на ринку України з 1998 року. Такі програми успішно працювали і під час кредитного буму, оскільки в них клієнт практично сам керує своїми платежами.

Чи планує компанія виводити на ринок нові програми, здійснювати нові проекти?

Ми намагаємося вдосконалювати нашу послугу таким чином, щоб зробити її ще більш вигідною та привабливою для більшої частини населення країни. З 1-го вересня цього року в нашій мережі діє ще одна програма придбання автомобілів у групах - «АвтоТак ДЕСЯТКА». У порівнянні з іншими програмами у неї є ряд особливостей. Відзначу два ключові моменти. Перше: у договорі чітко вказано максимальний термін розподілу автомобіля - десятий місяць (при цьому автомобілі розподіляються і протягом перших дев'яти місяців існування групи). Друге: термін виплати вартості автомобіля складає 30 місяців. Тому програма буде цікава, в першу чергу, тим клієнтам, які не хочуть приймати довгострокові фінансові зобов'язання. Ми впевнені, що і у нашого традиційного продукту «АвтоТак», і в «АвтоТак ДЕСЯТКИ» є свій клієнт і успішне майбутнє на ринку України.

 

 

 

| | More