Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Покупки в групах є «альтернативою кредитуванню»

лютий 2011: Журнал «Автоцентр» (Київськ. обл.); "Панорама" (Сумськ. обл.); "Новий День" (Херс. обл.); "Авто Форос" (Черкаськ. обл.); "Високий замок" (Львів.

Наталія Гутварьова,
Голова Правління ТОВ «АВТО ПРОСТО» (ТМ «АвтоТак»):

«Покупки в групах є «альтернативою кредитуванню»»

2010
На жаль, кризові процеси в нашій країні в минулому році не припинилися, та й проблеми у банківській сфері істотно знижують купівельну здатність рядових українців. Програма "АвтоТак", яка була запущена в Україні в серпні 2009 року, як спільне дітище Корпорації "УкрАВТО" і ТОВ "АВТО ПРОСТО", в минулому році набирала популярність.

За минулий рік число власників автомобілів, придбаних за допомогою програми «АвтоТак», істотно зросло. У 2010 році було укладено на 163% договорів більше, ніж у 2009-му. Всього, станом на кінець минулого року за програмами придбання в групах понад 39 тисяч українців стали власниками як легкових, так і комерційних моделей провідних світових та вітчизняних брендів

Покупки в групах - найбільш простий і доступний для більшості споживачів спосіб стати власником новенької «іномарки» або продукції українських автомобілебудівників. Головна перевага програми полягає в тому, що виплачувати вартість машини можна поступово, невеликими платежами. Щоб стати учасником програми «АвтоТак» потрібно пред'явити паспорт та зробити вступний внесок - 3,6% від вартості обраного автомобіля. Мінімальний щомісячний платіж становить 468,37 грн. (ВАЗ 2107). Послуги обійдуться клієнтові менше ніж пів відсотка на місяць.

Програма працює абсолютно прозоро, на нашому сайті кожен може ознайомитися з договором перш ніж його підписувати. Термін отримання автомобіля клієнт планує сам, залежно від своїх можливостей. Також, клієнт може істотно заощадити на платі за послуги, якщо платити наперед відразу два й більше платежів на місяць. При цьому вартість послуг компанії знижується на 50%.


Важливою подією минулого року стала презентація на «Столичному Автошоу» нової програми «АвтоТак ДЕСЯТКА». Вона дозволяє купити автомобіль з виплатою його вартості щомісячними платежами протягом 30 місяців. Учасники отримують автомобілі з перших місяців перебування в програмі, максимальний термін - 10-й щомісячний розподіл. Плата за послуги компанії-адміністратора - 1,2% на місяць. Програму «АвтоТак ДЕСЯТКА» також підтримує Корпорація «УкрАВТО». Тому клієнти автоматично стають учасниками програми лояльності CarMan @ CarWoman від УкрАВТО. Це гарантує знижки на сервісні послуги, запчастини, тощо. При отриманні машини  потрібно буде внести 3,6% від її вартості як плату за послуги, пов'язані з передачею автомобіля учаснику.


Найбільш популярними марками автомобілів, придбаних за програмою «АвтоТак» у 2010 році стали: ЗАЗ (35%), Chery (21%), Chevrolet (15%), ВАЗ (13%) і KIA (11%). Ще 5% припало на комерційні автомобілі.

2011

У нинішньому році ми продовжимо розширювати свою дилерську мережу по всій Україні. Зокрема, планується відкрити нові центри в великих торговельних комплексах. Також буде продовжено наше плідне співробітництво з Корпорацією «УкрАВТО», завдяки чому ми зможемо збільшити асортимент автомобілів, пропонованих для наших покупців.
На сьогоднішній день програми «АвтоТак» і «АвтоТак ДЕСЯТКА» представлені в 90 містах України й налічують близько 200 салонів. В основному вони розташовуються в салонах дилерської мережі Корпорації «УкрАВТО», а третина салонів - в торговельних центрах. І, звичайно ж, ми будемо робити максимум можливого, щоб нашим клієнтам було легко і зручно приєднатися до програми, а значить - втілити в життя мрію про покупку нового автомобіля.


Крім того, наших клієнтів чекають додаткові бонуси та акції. Наприклад, минулого літа серед учасників визначалися 10 переможців для надання їм путівок до Туреччини чи Єгипту. Крім того, за акціями клієнти могли отримати автосигналізацію, страхування КАСКО на рік, CD-програвачі або до 100 л бензину. Зараз, під час укладання договору до кінця лютого, нашим клієнтам при отриманні машини даруються зимові шини.


Важливо відзначити, що в минулому році ми суттєво розширили модельний ряд пропонованих автомобілів. Наші клієнти можуть вибирати машини восьми відомих брендів: KIA, Chevrolet, ЗАЗ, ВАЗ, Chery, JAC, TATA і I-VAN.

| | More