Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Аргументи і факти в автопродажах

вересень 2011: "АвтоБазар" (Київськ. обл.); "33 канал" (Вінницька обл.); "Вечірня Макеївка" (Дон. обл.); "Рівне Ракурс"; "У кожен дім" (Терноп. обл.); "Ваш шанс" (Сум.

Підлаштовуючись під споживчий попит оператори ринку продовжують пропонувати спеціальні умови придбання автомобілів.

Одна з програм - придбання автомобілів у групах "АвтоТак".

На питання журналістів у рамках прес-конференції, яка проходила на "Столичному Автошоу" з 9 по 11 вересня у Києві, відповідали заст. Голови Правління Корпорації "УкрАВТО" В'ячеслав Поврозник, заст. Голови Правління ТОВ "АВТО ПРОСТО" Густаво Берхес і директор з продажу ТОВ "АВТО ПРОСТО" Юрій Тромса.

Питання: Чи дійсно "АвтоТак" - спільний проект з "УкрАВТО"?

В.П.: Так, це правда. Ця програма була створена спільно компанією "АВТО ПРОСТО" і Корпорацією "УкрАВТО". Спочатку, ідея виведення на ринок програми "АвтоТак" була спрямована на підтримку бренду "ЗАЗ", щоб підтримати Запорізький автомобілебудівний завод. На сьогодні результат говорить сам за себе: за час нашої співпраці було укладено 34 000 угод на придбання автомобілів за нашою програмою.

Питання: Чи можна порівняти (провести паралель) банківські кредитні пропозиції з цією програмою?

Г.Б.: Ми не конкуруємо з банками, оскільки ці фінансові системи дуже різні, і у кожної є свій споживач. Банківський кредит працює швидше, в той же час він і дорожче. За системою "АвтоТак" клієнт отримує товар відповідно до своїх можливостей і потреб, тобто термін отримання автомобіля залежить від учасника. І в якості компенсації за деяке очікування система набагато економічніша і доступніша.

Питання: Розкажіть про своїх клієнтів. Хто користується послугами програми?

Г.Б.: Більшість наших клієнтів - фахівці середньої ланки, підприємці та люди яким необхідно переміщатися, наприклад, з маленьких населених пунктів у міста. Якщо спочатку ми орієнтувалися тільки на покупців середнього класу, людей, які купують свій перший автомобіль, то останнім часом з'явилися клієнти, що купують другу машину. Є такі, які прийшли по відгуках своїх друзів або знайомих, а також, люди які планують замінити старий автомобіль на новий.

Питання: Розкажіть про свої плани на майбутнє.

Г.Б.: Хотілося б особливо відмітити те, що поступово зросла довіра з боку як наших клієнтів, так і влади. Тепер усі знають та розуміють, що ми не фінансова піраміда і наш бізнес дуже серйозний. Українські споживачі стали набагато професійними. Вони навчилися робити правильний вибір серед безліч фірм, що пропонують покупки у групах, оскільки звертають увагу на стабільність підприємства і його результати. А основним результатом є показник виданих компанією автомобілів! Більше 41 000 виданих машин - це той чинник, який допомагає клієнтам приймати рішення. Ми маємо намір постійно і нестримно збільшувати цю цифру.

Питання: Чим ще приваблива Ваша програма?

Ю.Т.: Найважливіший аргумент - це посильна щомісячна плата. Наприклад, на Chery QQ мінімальний внесок складає 538,24 грн. в місяць. Також, можна звернути увагу на простоту оформлення документів: щоб укласти у нас угоду потрібно мінімум документів - паспорт або документ, що його замінює. Перший внесок, який є платою за послуги, складає 3,6% з ПДВ. Також, хотілося б згадати, що до кінця вересня у нас діє спеціальна пропозиція: клієнти не платять за послуги компанії впродовж року після отримання автомобіля.

Програма "АвтоТак" представлена в усіх областях країни у дилерській мережі Корпорації "УкрАВТО" і в торгових центрах. В цілому мережа налічує близько 200 салонів.

Придбання у групах - один з найбільш доступних для вітчизняного споживача способів купівлі автомобілів, який полягає у виплаті вартості автомобіля невеликими щомісячними платежами.

 

 

Максим Москаленко

 

| | More