Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Автомобіль стає реальним, коли плануєш все детально!

лют. 2012: "Майдан Брок" (Київська обл.); Вінницька "Вінницька Вечірня газета"; "Наше місто" (Дніпропетр. обл.); "Курьер недели" (Одес. обл.); "Факты и комментарии" (всеукр. газета); "Телегазета" (Луганск.

Згідно з дослідженнями, реальна вартість автокредитів зростає. При цьому аналітики прогнозують, що попит на автомобілі в 2012  році теж зростатиме. Напевно, що все більшій кількості наших громадян доведеться шукати доступні засоби реалізації своїх планів. Все частіше українські споживачі звертають увагу на альтернативні форми купівлі  машини. Одна з них –  покупка в групах. 

На питання журналіста відповіла Наталія Гутварьова, Голова Правління, одного з провідних операторів цього ринку, ТОВ «АВТО ПРОСТО» (ТМ «АвтоТак»).

- Як Ви оцінюєте результати роботи Вашої компанії за минулий  рік?
- Торік ми закріпили успішний результат 2010. Таким чином, завдяки програмам покупок в групах загальна кількість власників автомобілів в Україні, починаючи з 1998 року, збільшилася на 42 500.

-  Чим пояснюється те, що придбання машин в групах користується попитом  на українському автомобільному ринку?
- Перш за все, доступністю. Для того, щоб стати учасником програми потрібно укласти угоду з адміністратором і сплатити послуги, пов'язані зі вступом до програми, у – 3,6% від вартості автомобіля. Важливою перевагою програми є те, що клієнт має можливість у рамках договору обрати варіант оплати автомобіля, який найбільш відповідає його фінансовим можливостям. Максимальний термін виплати за угодою – 10 років, але при цьому клієнт може достроково здійснити виплату. Щомісячна плата залежатиме від марки автомобіля і бажаного терміну його виплати. Наприклад, в лютому повний щомісячний внесок на Chery QQ складає 844 грн. і вже включає плату за послуги компанії, страховий внесок і внесок за автомобіль.

- Які автомобілі можна купити за програмою «АвтоТак»? Які з них  найбільш популярні  серед Ваших клієнтів?
- «АвтоТак» - це спільний проект з корпорацією «УкрАвто». Відповідно, за програмою можна купити автомобілі,  представлені в дилерській мережі Корпорації.  Торік найчастіше клієнти обирали бюджетні авто – ЗАЗ, Chery, Chevrolet, KIA і LADA.

- Плани компанії на 2012 рік?
- Цього року ми маємо намір працювати над розвитком програм лояльності, як для потенційних покупців, так і для всіх тих, хто вже є учасником програми. Безумовно, в поточному році ми продовжимо проводити цікаві акції. Так, в лютому – березні проходить Фестиваль Жіночих Автомобілів від УкрАвто. Виступаючи партнером даного проекту, ми  підготували особливу пропозицію:  кожного клієнта, що підписав угоду у лютому та березні, при отриманні автомобіля чекає на вибір: або страхування по типу КАСКО на рік, або GPS-навігатор, або відшкодування витрачених коштів за курси в автошколі. Детальніше про умови акції можна дізнатися в будь-якому з 170 салонів «АвтоТак» у 83 містах України.

Дмитро Підгородній

 

| | More