Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

АВТОТАК: КОЛИ Я ОТРИМАЮ АВТОМОБІЛЬ?

Червень 2012: Всеукр. газета


Власний автомобіль для багатьох з нас здається нездійсненною мрією. Відкладати щомісячно трохи грошей сподіваючись на те, що колись набереться потрібна сума - нереально. В цьому випадку гроші з'їдає інфляція та різні життєві потреби. З банками теж домовлятися складно. Хоча автокредити й повернулися на ринок банківських послуг, але масовими їх не назвеш через високу процентну ставку та складності під час отримання. Одним словом, ринок знаходиться в деякому ступорі - грошей у населення мало й так само мало каналів купівлі.

Але згадаємо, що кризи в економіці переживала не лише Україна. Значить, людський розум вже знайшов шляхи, як досягти мети. У разі, коли автомобіль потрібний, а засобів бракує, таким шляхом стає купівля в групах. Зазначимо, що цей фінансовий інструмент не є чимось новим. Він виник приблизно півстоліття назад та успішно прижився в країнах Європи у тому числі. Особливо виправдали себе придбання в групах у сегменті бюджетних автомобілів.

Суть такої послуги полягає в наступному. Формується група людей, яка бажає придбати машину. Критерієм формування групи стає модель, яку хочуть придбати її учасники. Виплата автомобіля робиться невеликими частинами щомісячно. За ці гроші отримуються машини, які й розподіляються між учасниками. Перевагу на отримання автомобіля в першу чергу мають ті, хто платить більше одного щомісячного платежу. Іншими словами - чим більше платиш, тим швидше отримуєш машину. Група функціонує до тих пір, поки усі її учасники не отримають автомобілі та виконають зобов'язання за договором. Це не означає, що людина отримає автомобіль тільки через 60 місяців. Нагадаємо, що якщо платити щомісячно більше ніж тільки поточний внесок, за кермо ви сідаєте набагато швидше.

Тепер перейдемо до цифр. У програмі придбання автомобілів "АвтоТак" клієнт може сплачувати за купівлю до 5 років. За бажанням можна набагато швидше. Повний щомісячний платіж, наприклад, за "Форцу" - 1955,34 грн, за "Чері КьюКью" - 1302,61 грн. Майбутній клієнт програми відразу ж повинен врахувати, що до вартості автомобіля треба додати послуги програми (0,6% від вартості автомобіля в місяць) та плату за послуги, пов'язані зі вступом в "АвтоТак" та видачею машини, - по 3,6% від його вартості. Щоб заощадити свої гроші, при підрахунках особливу увагу варто звернути на наступну деталь: при авансових платежах (тобто, якщо ви сплачуєте більше одного поточного платежу) вартість послуг на такі платежі скорочується в два рази!

Щодо «АвтоТак» бачимо: довгоочікуваний "залізний кінь" не звалиться по щучому велінню. І за нього доведеться переплатити, як й при будь-якій іншій програмі, коли ви придбаваєте товар розстроченими платежами. В той же час, переплата досить низька в порівнянні з тими пропозиціями, які існують на ринку нині. Крім того, доводиться враховувати, що банки сьогодні дуже прискіпливі (часто - досить необґрунтовано) щодо того, кому видати кредит. За аналізованою програмою майбутній клієнт для оформлення договору повинен надати тільки паспорт та довідку про надання податкового номера (ідентифікаційний код). Ну, а подальший хід подій залежить тільки від пунктуальності в розрахунках.

А тепер настав момент розповісти про революційні нововведення в програмі "АвтоТак". "Щоб бути цікавими для споживачів, ми повинні стежити за тенденціями на ринку. Пропоновані зміни стали відповіддю на нові віяння в настроях наших клієнтів", - пояснює необхідність змін начальник департаменту маркетингу та управління продаж ТОВ "АВТО ПРОСТО" Віталіна Буровська.

Суть змін полягає в тому, що термін отримання автомобіля тепер відразу обумовлюється в договорі. І клієнт гарантовано отримує право на товар максимум через 24 місяці функціонування групи. Це у разі оплати тільки поточних платежів. Чи через 12 місяців, якщо до цього часу ви вже зробили 30 платежів. Або вже з першого місяця  при оплаті деякої кількості авансових платежів.

Підведемо підсумки: на сьогодні програма придбання автомобілів у групах "АвтоТак" стала єдиною на українському ринку, яка дає чітку й виразну відповідь на питання клієнта: "Коли я отримаю автомобіль?". При цьому щомісячний платіж досить доступний, переплата дуже адекватна. Окрім цього ви можете самі планувати як терміни отримання машини, так і максимальний термін виплати за договором. Усе це залежить від вашого бажання та економічних можливостей.

Важливо: при укладенні договору з будь-якою фінансовою установою необхідно вивчати документи та розуміти всі умови.

ДОВІДКА: "АвтоТак" - програма придбання автомобілів в групах - спільний проект ТОВ "АВТО ПРОСТО" та Корпорації "УкрАВТО". АВТО ПРОСТО внесене в Державний реєстр фінансових установ,  вид фінансової послуги: "адміністрування фінансових активів для купівлі товарів у групах".

Мережа "АвтоТак" сьогодні у без малого 80 містах України налічує 176 салонів, розташованих у дилерській мережі Корпорації "УкрАВТО" та торгових центрах, й пропонує широкий вибір серед  брендів автомобілів. Марки які можна купити за програмою: KIA, Chevrolet, ЗАЗ, Chery та інші. Починаючи з 1998 р. понад 43 тис. українських громадян стали власниками машин за програмами придбання в групах від АІСЕ Україна та АВТО ПРОСТО.

 



| | More