Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Альтернатива є!

червень 2012: Газета
Високі банківські відсотки примушують використовувати інші варіанти купівлі авто.

"Ура! Кредити дають!". Ймовірно, саме так багато українців сприйняли новину про відновлення споживчого кредитування вітчизняними банками після мораторію 2009-го року. Особливі надії живили ті, хто прагнув залучитися до числа автолюбителів, або через ті чи інші обставини оновити свій автопарк. Проте радість людей тривала рівно стільки, скільки часу забирала у них дорога до банку. На грішну землю потенційних автолюбителів опустили астрономічні відсотки - до 35-37% річних та солідний перелік практично нездійсненних умов, при яких можна було б розраховувати на відкриття кредитної лінії. Тут вже не радіти доводилося, а гірко плакати: подібне дорожчання автотранспорту фактично не залишає шансу людям здійснити свою "автомобільну мрію"...


Втім, не все так сумно. У травні цього року мережа салонів "АвтоТак" оголосила програму нового покоління у сфері фінансових послуг при купівлі автомобілів. В принципі, ідея придбання машин в групах не нова. Вона діє в Україні з 1998 року, і за ці 14 років новими автовласниками стали більше 43 000 українців. Проте від участі в програмах багатьох утримувало єдине питання: "Коли ж я зможу отримати свій автомобіль?" До сьогоднішнього дня однозначної відповіді в стилі "гарантовано через місяць або рівно через півроку" ніхто дати не міг.

«Признатися, ми довго шукали варіант роботи, при якому наші потенційні клієнти могли б отримати точну відповідь на це питання», - сказала Голова Правління ТОВ "АВТО ПРОСТО" Наталія ГУТВАРЬОВА. «Коли ж такий варіант з’явився, то у нас народилася практично інноваційна програма, яка дозволяє отримати новий автомобіль починаючи з першого місяця та не пізніше 24-го місяця функціонування групи. Іншими словами, ми змогли врахувати побажання клієнтів та надати їм гарантію того, що максимум за два роки участі в групі вони отримають свою машину. Розумне планування купівлі автомобіля за цією програмою дійсно дозволяє багатьом втілити свою мрію в реальність.»

Крім того, програма "АвтоТак" вигідна тим, що для вступу до неї від клієнта потрібно мінімум документів - тільки паспорт та ідентифікаційний код. Вартість послуг з адміністрування - мінімальна, а при сплаті авансових платежів зменшується ще в два рази.

Залишається додати, що за програмою "АвтоТак" можна придбати нові автомобілі, які представлені в дилерській мережі "УкрАВТО" - KIA, Chevrolet, Chery та, звичайно ж, ЗАЗ, а також інші автомобілі представлені в Корпорації.


| | More