Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Один - добре, два - краще

травень 2013 : автомобільний тижневик
Змінити старий автомобіль на новий або придбати ще одну машину в сім'ю - завдання для більшості українців не просте. Але не варто зневірятися, рішення є.

Одним із найбільш зручних способів поміняти старий автомобіль на новий або обзавестися додатковим транспортним засобом являється купівля в групах. Послуга існує на українському ринку вже близько 15 років. Головною перевагою такого способу придбання автомобіля є його простота і доступність для більшості жителів нашої країни. В першу чергу така система затребувана та доступна покупцям недорогих автомобілів і машин середнього класу.


Будь-хто, хто забажає обзавестися новим автомобілем може стати учасником програми "АвтоТак", запропонованою компанією "АВТО ПРОСТО". Для укладення договору необхідно звернутися в один із 57 салонів "АвтоТак" у 42 містах України. Все, що необхідно з собою мати - паспорт та ідентифікаційний код. Також необхідно сплатити винагороду за послуги зі вступу до програми.

Варто підкреслити, що ця фінансова послуга особливо приваблива і вигідна для тих, хто вже має автомобіль, але хотів би його змінити на новий або ж планує розширити свій особистий "автопарк". Річ у тому, що для придбання автомобіля за програмою "АвтоТак" не треба вкладати відразу величезні кошти на шкоду сімейному бюджету або бізнесу. Ставши учасником програми, ви можете продовжувати експлуатувати свій автомобіль, й одночасно з цим виплачувати невеликими внесками вартість нової машини. Крім того, ви самі зможете планувати термін отримання автомобіля. До того ж, якщо у вас є можливість сплатити не один, а декілька щомісячних платежів, тобто авансом, ви економите. А саме, ваша переплата, тобто послуги компанії, із сплачених вами авансових платежів зменшаться удвічі. Іншими словами - скоротяться на 50%.

Ще одним важливим моментом є можливість дострокової виплати за договором. Це означає, що при бажанні й наявності у вас достатньої кількості засобів, можна достроково виконати свої фінансові зобов'язання. Таку можливість цінують покупці, які прагнуть розрахуватися за авто якнайшвидше. При цьому вони отримують додатковий бонус - істотну економію своїх "кровних".

Про привабливість купівлі у групах свідчить той факт, що вже більше 44 тисяч українців отримали свої "легковички" завдяки такому фінансовому інструменту. Можливо, й вам варто познайомитися з ним, щоб новенький власний автомобіль перестав бути мрією та втілився у реальність?
| | More