Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Автомобіль – надійний супутник сучасної жінки!

сiчень 2014: "Сорока" (Крым), "Твоя Фортуна" (Львоская обл.), "Вiльне життя", "Свобода" (Тернопольская обл.), "Молодий Буковинець" (Черновицкая обл.), "Днепровская неделя", "Зоря область", "Вiсник шахтаря" (Днепропетровская обл.),

Кожного року серед автовласників ми бачимо все більше представників прекрасної статі людства. Автомобіль для чоловіка – це, в першу чергу, підтвердження успішності й високого соціального статусу. А для сучасної леді автомобіль – це надійний помічник, без якого дуже непросто поєднувати ролі доньки, дружини, матері, берегині домашнього вогнища, з одного боку, та особистості, реалізованої в бізнесі чи професійній сфері, з іншого.

Героїня нашої публікації – Олена Тарасюк, дуже гарна та приємна у спілкуванні молода жінка, що живе в Євпаторії. Працює вона адміністратором в ресторані. Віднедавна Олена поповнила ряди автовласників і з готовністю ділиться досвідом купівлі автомобіля в нашій непростій економічній ситуації.

Олена розповіла нам, що раніше в неї не було власного автомобіля, тільки службовий. Звісно, що про своє власне авто вона мріяла вже давно. Будучи на той час незаміжньою, розраховувала на свої сили. Батьки Олени вже пенсіонери, живуть в іншому місті. Автомобіль потрібен був для того, щоб відвідувати батьків і добиратися до роботи. Взагалі – для комфорту, адже життя сучасної людини йде з надшвидкістю і потребує мобільності.

Спочатку Олена розглядала варіант купівлі в кредит, але порахувала і виявила його надто дорогим. Вирішила пошукати можливість придбати автомобіль розстроченими платежами. Олена зізнається, що спочатку хотіла машину марки Suzuki, але потім реально співвіднесла свої доходи з пропозиціями, що існують на ринку, і зупинила свій вибір на Chery, одному з найбільш доступних і популярних автомобілів в Україні.

Оскільки Олена планувала придбати автомобіль з помісячною виплатою його вартості, вона одразу ж звернула увагу на умови програми купівлі автомобілів у групах «АвтоТак». Програма є відомою на ринку і представлена в мережі дилерів Корпорації «УкрАВТО» - найбільшого вітчизняного виробника і дистриб’ютора автомобілів. Серед головних переваг програми «АвтоТак» Олена наголошує на доступному щомісячному платежі й відносно невеликій переплаті. Ніяких труднощів з оформленням документів та отриманням авто не було - компанія намагається зробити цю процедуру максимально простою і зручною для клієнта. Тому своїм знайомим і близьким, які не мають можливості купити автомобіль за повну вартість, Олена може сміливо рекомендувати купівлю автомобіля в групах. Тим паче, що найближчий салон «АвтоТак» знайти легко – програма охоплює 41 місто України.

Нещодавно Олена Сергіївна вийшла заміж, то ж можна сказати, що і її автомобіль теж у новому статусі – сімейного автомобіля. В житті ми маємо те, що дозволяємо собі мати. Історія Олени – реальний приклад того, як можна будувати своє життя крок за кроком, плануючи і наполегливо працюючи задля здійснення своїх мрій.
Катерина Добринчук