Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

П’ять подарунків робить компанія "АвтоТак" своїм клієнтам на честь власного п'ятиріччя

вересень 2014: "Газета по-українськи" #head#

Для вступу до програми купівлі автомобіля на виплату  довідку про доходи не вимагають

 

Мережі салонів із продажу автомобілів у групах "АвтоТак" виповнилося п’ять років. За цей час компанія продемонструвала свою високу ефективність і надійність. Адже все більше людей купують автомобілі через програму  "АвтоТак",  а мережа салонів із кожним місяцем розширюється. Вже діє близько 60 салонів, вони є у кожній області України.

- Впродовж п’яти років ми постійно вдосконалювалися, впроваджували нові програми та йшли назустріч клієнтам. Серед наших досягнень за цей час є те, що ТОВ «АВТО ПРОСТО» - одна з небагатьох компаній, що сприяла законотворчому процесу щодо врегулювання фінансової діяльності підприємств, які надають послуги з адміністрування придбання товарів у групах. Ми одними з перших одержали ліцензію на адміністрування. Результатом нашої роботи є велика довіра та визнання споживачів, які обирають саме нашу компанію, - розповідає Наталія Гутварьова, голова правління ТОВ "АВТО ПРОСТО". - Важливо зазначити, що "АвтоТак" працює за підтримки одного з найбільших вітчизняних автовиробників та дистриб’юторів автомобілів - корпорації "УкрАВТО". Таким чином, ми  дбаємо  про добробут українців, й водночас сприяємо  розвитку  вітчизняної промисловості — населенню даємо можливість придбати авто доступними платежами, а виробникові забезпечуємо попит на його продукцію.

На честь ювілею "АвтоТак" стартувала акція "5 років нам, 5 подарунків - Вам".

-  Всім, хто стає власником автівки , ми робимо подарунок. Це може бути на вибір:  комплект зимових шин, страховий поліс КАСКО на 5 місяців, 100 літрів бензину, безкоштовна реєстрація авто або автоаксесуар.  Таким чином, наша компанія не лише робить новоспеченим автолюбителям приємний подарунок, а ще й допомагає їм уникнути певних  обов’язкових витрат на авто. Адже кожен, хто купує машину, має її заправляти, страхувати й перевзувати у зимову гуму ближче до холодів.

Хочеться відмітити, що компанія постійно дбає про своїх клієнтів.

- З березня 2014 р., коли економічна ситуація в країні погіршилася, ми дозволили клієнтам сплачувати не повний щомісячний внесок, а лише його частину, не нараховуємо пеню за несвоєчасну сплату. Ми завжди намагаємося по-людськи підходити до кожного, тим більше за сьогоднішніх обставин.

Придбання автомобіля через "АвтоТак" передбачає створення групи із певної кількості охочих купити авто, які щомісяця сплачують внески. За отримані кошти кожного місяця компанія купує автомобілі та видає їх учасникам згідно з умовами договору про адміністрування.

Найбільшими перевагами придбання автомобіля через "АвтоТак" є відсутність обов’язкового першого внеску за автомобіль та доволі великий період виплати авто.

- Наші клієнти можуть виплачувати вартість автомобіля протягом семи років. Такий довгий строк дозволяє суттєво зменшити суму щомісячних внесків і зробити сплату автомобіля  посильною для більшості споживачів. Завдяки таким м'яким умовам програми, автовласники більше зосереджуються саме на отриманні  задоволення від нового автомобіля,  - наголошує Наталія Гутварьова. – Також, для вступу до програми ми не вимагаємо довідки про доходи від наших покупців, ставимося до них із довірою та розумінням. При собі потрібно мати тільки паспорт та ідентифікаційний код.

Свій вибір на користь програм придбання автомобілів у групах в Україні вже зробило понад 45 тисяч українців, які нині керують власними автівками.

 

Володимир МУКАН