Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Стати щасливим власником авто можна з «АвтоТак»

жовтень 2015: "Високий замок", "Рівне Експрес", "Житомирщина",

 

Тільки-но надворі стало по-осінньому прохолодно, як у громадському транспорті почали кашляти і шмигати носами. Цей період, мабуть, найбільше не любить більшість городян, яким доводиться користуватися автобусами чи тісними маршрутками. Адже є небезпека, якщо самому не підчепити вірус, так принести його в сім’ю. Але навіщо терпіти всі незручності, пов’язані з маршрутками, в салоні яких у будь-яку пору року то жарко, то є протяги, закономірно - тіснява у часи пік? Вихід – власне авто. Нехай навіть недороге, але своє. Тільки уявіть, яка це зручність і покращення якості життя. У будь-який час можна поїхати по справах, заощаджуючи час на дорогу, у спокої і комфорті. А подорожі у вихідні з родиною!

 Напевно, серед нас є такі, хто думає: власне авто – це розкіш, нездійсненна мрія, бо у багатьох не завжди є вся сума, щоб придбати машину. Але купити авто – це цілком реально. І навіть не обов’язково зв’язуватися з банками.

 Наприклад, Лілія з Кіровограду, яка скористалася фінансовою програмою «АвтоТак», в цьому особисто переконалася.

 - Чим мені сподобались умови програми, це тим, що кожен клієнт може планувати строки отримання авто. Я, наприклад, хотіла пересісти в новеньку автівку навесні. Тому минулої осені підписала договір з «АвтоТак», почала сплачувати, а потім, коли зрозуміла, що готова забрати машину, то сплатила аванс і отримала бажану марку «Ланос» прямо з салону. А тепер сплачую залишок суми, до того ж з маленьким відсотком. Якщо в різних банках треба віддавати від 18 до 25% річних, то в «АвтоТак» послуги з адміністрування лише 0,5% від вартості авто на місяць. До речі, дуже зручно, що програма дозволяє клієнту сплачувати достроково, авансом. І в якості заохочення відсотки на авансові платежі знижуються в два рази.

 Перш ніж звернутися до «АвтоТак», Лілія впевнилася, що ця компанія працює офіційно, вона має ліцензію на діяльність, її клієнти – реальні люди, які отримують бажані авто за програмою. Також, за її словами, вона звернула увагу, що по Кіровограду їздять чимало машин з логотипом «АвтоТак». Щасливі власники нових автомобілів виявилися й серед знайомих Лілії. Тож, з рішенням вона не забарилася.

 Фінансова програма «АвтоТак» привертає увагу майбутніх клієнтів відсутністю прихованих платежів, достатньо детальним описом і зручними умовами. Крім того, професійні співробітники компанії пояснять що до чого і, якщо необхідно, нададуть корисні поради.

 - Я обожнюю їздити машиною і возити рідних! Швидше за все, це не остання моя машина, з часом я обов’язково придбаю автомобіль вищого класу і тільки за фінансовою програмою «АвтоТак», – поділилася планами на майбутнє Лілія.

 Тож, не варто відкладати мрії на далеке майбутнє і позбавляти себе комфортного життя. Адже свої плани і великі задуми про автомобіль можна реалізувати з «АвтоТак» вже зараз!

                                                                         Ігор Ващин