Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Програми фінансування на автомобільному ринку: підсумки 1-го кварталу

"Автоцентр", квітень

Як повідомила GfK Ukraine, у лютому 2016 року споживчі настрої українців покращилися: індекс споживчих настроїв зріс на 3,9 п. порівняно із січневим показником. Найбільших змін зазнав індекс доцільності великих покупок. Тобто, поволі наші співвітчизники починають оговтуватись від потрясінь, пов'язаних із девальвацією гривні та повертаються до планування придбання дороговартісних товарів. Інфляція в Україні підштовхує українців до пошуку способів збереження коштів та задовільнення найбільш нагальних потреб.

            Загальновідомим є факт, що саме авторинок відіграє роль своєрідного економічного «барометра». Падіння купівельної спроможності українців в 2015 році призвело до падіння продажу нових автомобілів на 49,7%. У ситуації скорочення фінансових можливостей населення особливої ваги набувають програми фінансування. І хоча на ринку автокредитування відбуваються певні зрушення, а загальна кількість кредитних пропозицій на кінець І кварталу 2016 року дещо зросла, проте банківські установи вимушені скорочувати строки кредитування через інфляційні ризики. Як наслідок, придбання нового автомобіля залишається лише мрією для значної кількості українців. Хтось відкладає покупку на невизначений строк, інші споживачі поступаються мріями й бажаннями та, зрештою, згоджуються на автівку із вторинного ринку. Галузеві аналітики відзначають зростання частки придбань в сегменті вживаних транспортних засобів. Схоже, що існування величезного відкладеного попиту на нові автомобілі в Україні протягом останніх декількох років є сталою ознакою автомобільного ринку.

            У поточній ситуації для вітчизняного споживача набуває актуальності програма фінансування нових автомобілів у групах «АвтоТак» з огляду на доступність умов вступу, посильні щомісячні платежі та невеликі відсотки за послуги компанії.

За підсумками І кварталу поточного року перше місце серед автомобілів, переданих учасникам програми «АвтоТак», посідає ZAZ Lanos з часткою 80,8%. ZAZ Vida вподобали 9,7% учасників та Chevrolet Aveо – 3,8%. Інші моделі, серед яких KIA та Opel, представляють незначну частку загального портфеля клієнтів. Варто відзначити, що останнім часом посилилась тенденція тяжіння до найбільш бюджетних автомобілів. Тобто, ціновий чинник набуває ще більшого значення серед інших, коли йдеться про вибір автомобіля.

Для пошановувачів, що вже придбали автомобіль через АвтоТак й мають бажання купити другу, або навіть третю автівку, діє «Програма Лояльності», яка передбачає особливо привабливі умови для клієнтів.

Ну, а хто вже у квітні вирішує придбати автомобіль, скориставшись програмою фінансування нових авто АвтоТак, зможуть потішити себе вигідними бонусами на вибір: ГБО, або страхування КАСКО, або Реєстрація в органах МРЕВ. При одержанні автомобіля компанія відшкодовує клієнтам кошти за вищеперераховані послуги, якщо угода укладається у період дії акційної пропозиції з 01 по 30 квітня 2016 р.