Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Автомобіль - це мрія чи все ж таки реальність?

Газета по-українськи, Вечірні Черкаси, Гарт,

Автомобіль це мрія чи все ж таки реальність?

Багато хто скаже «не той час, не ті обставини». А коли, як не зараз? Час плине дуже швидко і через кілька років можна буде почути: «от якби я тоді взяв авто, то вже й виплатив би, а які були ціни, не те, що зараз». А я вам відповім, що «тоді» це і є «зараз», саме зараз той момент, коли треба приймати рішення. Нас змалку вчили не відкладати на завтра те, що можна зробити сьогодні! Але чомусь в дорослому житті ми часто забуваємо користуватися цією мудрою порадою і відкладаємо важливі питання «на кращі часи». А насправді відкладаємо можливості кращого життя.

То до чого тут автомобіль, запитаєте Ви? Я Вам скажу не лише як працівник із 4-річним досвідом роботи в успішній компанії, чим надзвичайно пишаюся, але і як клієнт, який вчасно зробив правильний вибір й уклав договір на придбання нового автомобіля, власником якого я є зараз.

Сьогодні автомобіль перетворився з предмету розкоші на невід’ємну частину нашого будення. І користуватись перевагами, які він нам надає, можна вже сьогодні завдяки програмі фінансування нових автомобілів «АвтоТак». Програми придбання у групах в Україні діють вже 18 років. Правила дуже прості: Ви оплачуєте вартість авто доступними щомісячними внесками. Вартість послуг із адміністрування – пів відсотка на місяць, або до 6% на рік. Що ж ви одержуєте з програмою «АвтоТак»? По-перше, це - захищеність коштів, вкладених в авто: Ви завжди оплачуєте саме частину автомобіля, а не просто частину суми, таким чином «заморожуючи» вже сплачені кошти. Тому, незалежно від того, яка буде ціна, гроші не знецінюються, оскільки завжди буде оплачена частина саме авто, а не просто частина суми, яку необхідно погасити. По-друге, ми працюємо лише з гривнею, а не з іноземною валютою. Розмір відсотку при сплаті авансових внесків, зменшується удвічі. Також, до переваг можна віднести простоту в оформленні. Для того, щоб стати учасником програми, Вам потрібні лише паспорт, ідентифікаційний код і 3,6% від вартості обраного автомобіля. До Ваших послуг розгалужена мережа із 55 салонів, що розташовані в дилерських автосалонах Корпорації «УкрАВТО» та ексклюзивних точках продажу в торгівельних центрах по всій Україні. Компетентні та уважні спеціалісти допоможуть зробити Вашу покупку не лише вигідною, а й приємною.

При заснуванні нашої компанії на теренах України, основною метою було надання можливості придбати новий автомобіль якомога більшій кількості людей за допомогою фінансових програм, які діють у багатьох країнах світу. Підтвердженням успішності й затребуваності програм придбання в групах є близько 46 тис. українських громадян, які змогли придбати новий автомобіль тільки завдяки саме таким фінансовим програмам. Для тих клієнтів, які вирішили скористатися нашими послугами повторно, діє програма лояльності. Також, дбаючи про наших клієнтів, ми пропонуємо різноманітні цікаві й вигідні для клієнта акції й бонуси.

Ми працюємо для Вас, ми працюємо заради Вас, аби Ваші плани та мрії здійснювалися, і Ви могли належати до щасливих власників автомобілів, придбаних за допомогою програми «АвтоТак».

Переконатися в перевагах нашої програми та дізнатися більше подробиць ви можете завітавши до найближчого до вас салону «АвтоТак». З радістю чекаємо на вас!

Регіональний директор ТОВ «АВТО ПРОСТО» Наталія Петрівна Бурлаченко