Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Один крок на зустріч мрії

"Днепр Вечерний", "Газета

Всі люди на Землі прагнуть жити краще! Розмірковуючи про це, ми вирішуємо, що ж можна зробити для того, щоб наблизитися до своєї мрії. Часто в нагоді стають різноманітні фінансові установи, що надають вільні кошти на розвиток бізнесу, навчання дітей, купівлю житла та автомобіля. Дедалі частіше добробут у нашій уяві передбачає наявність автомобіля, завдяки якому наше життя стає набагато цікавішим та комфортнішим.

Однією з таких установ, що вже майже десять років працює в Україні є компанія «Авто Просто», де я почав свій трудовий шлях у вересні 2009 року. Ще раніше я знав, що фінансові інституції, які трансформують суспільство й допомагають людям відчути комфорт та зручність, працюють у всьому світі. Та я й гадки не мав, що все настільки просто! З перших днів роботи я переконався наскільки чітко та якісно працює компанія, починаючи від системи надсилання кореспонденції для клієнтів, обробки сотень дзвінків в день, на які завжди є відповідь, до механізму придбання та реєстрації автомобілів для клієнтів.

Я пригадую, що на початку 2000 років жодних кредитних програм не існувало, а програма придбання у групах вже декілька років надавала клієнтам послуги з придбання автомобілів з виплатою вартості щомісячними внесками. Тоді перші клієнти задавали запитання нашим співробітникам з нотками переживань у голосі. Їх дуже цікавили гарантії, тому що компанія була ще молода, чи дійсно вистачить автомобілів на всіх, чи вчасно та без черг пройде реєстрація автомобіля, чи буде компанія працювати ще 5 років (а саме на такий термін тоді ми надавали наші послуги). А вже сьогодні ці переживання клієнтів виглядають смішними, тому що така система придбання автомобілів в Україні працює вже 18 років починаючи з 1998 року.

Зараз я багато часу проводжу у поїздках по автошляхам України та часто зустрічаю наших клієнтів: на автозаправках, в сервісних центрах та автосалонах. Усі вони стверджують, що колись зробили дуже правильний крок та підписали договір на придбання свого автомобіля по програмі «АвтоТак». І з цього моменту їх життя дуже змінилося на краще. З автомобілем почалися якісні зміни у кожного автовласника. Почали більше подорожувати, більше заробляти, більше відпочивати.

Наша програма показала, що вона випробувана часом та кризами. Програма «АвтоТак» дуже стійка по відношенню до економічних стресів на нашому ринку та абсолютно пристосована для України. Це підтверджують майже 46 000 клієнтів, які завдяки системам придбання на виплату, давно користуються своїми автомобілями.

«АвтоТак» - це доступний та зручний спосіб придбання нового автомобіля з виплатою його вартості невеликими щомісячними внесками. Завдяки програмі авто доступне практично кожному мешканцю України. Програма «АвтоТак» реалізується за підтримки найбільшого вітчизняного виробника та дистриб’ютора автомобілів. Стати учасником нашої програми дуже легко, для цього потрібно звернутися до представників компанії у вашому місті. Салони «АвтоТак» розташовані у 29 містах України та дозволяють обирати найновіші автомобілі з широкого переліку марок та моделей: Opel, KIA, Chevrolet, ZAZ, Chery та інші.

 

З повагою, Комерційний директор ТОВ «АВТО ПРОСТО»

Андрій Петрович Козак