Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Чи є можливість у пересічного громадянина придбати новий автомобіль вартістю сотні тисяч гривень?

грудень, 2017 "Газета

У нинішній час власний автомобіль для багатьох з нас став здаватися розкішшю. Чи можливо відкладати хоч трохи в надії на те, що колись набереться потрібна сума? Але, якщо автомобіль потрібен, а коштів не вистачає, вихід із ситуації Є! В Україні вже багато років працює програма придбання у групах. Подібну послугу надає ТОВ «АВТО ПРОСТО», що адмініструє програму «АвтоТак».

Андрій Вікторович Нікончук із Новоград-Волинського задоволено посміхається. Звісна річ, адже до Рівного він добирався на маршрутці, а зараз поїде додому на власному новому автомобілі Сенс.  

«У мене життя щільно пов’язане з використанням транспорту. Часу вільного обмаль. І, коли випадають вільні хвилини, хочеться ж і до мами у Шепетівку з’їздити, і по гриби, і на риболовлю, і між областями часом потрібно пересуватися, і на море з’їздити. Попередні машини я завжди брав ті, що вже були у вжитку. Та вирішив нарешті взяти нову машину із салону. Прочитав об’яву в газеті, поїхав у салон знайомитися з умовами програми АвтоТак. Умови, як на мене, дуже вигідні. Я одразу уклав угоду», – розповів Андрій Вікторович Нікончук.

Андрій Вікторович, що Вам сподобалося найбільше, чому саме «АвтоТак»?

«По-перше, доступний платіж – за свій «ZAZ SENS» я сплачую трохи менше двох тисяч чотирьохсот гривень на місяць. Автомобіль теж чудовий, дорожній просвіт досить високий, якраз щоб їздити на рибалку. Та й дизайн гарний. По-друге, вразив сервіс - працівники беруть на себе усю основну роботу з оформлення необхідних документів на автомобіль. І ставлення чуйне. А по-третє, великий вибір автомобілів. Угоду я уклав  у середині липня, заплатив аванс. А в жовтні - я вже на своїй машині. Далі теж буду платити авансом, щоб швидше розрахуватися й менше платити за послуги компанії», – поділився пан Андрій.

Програма придбання у групах АвтоТак – фінансова програма, що дає можливість придбати автомобіль, сплачуючи його вартість доступними щомісячними внесками.

Щоб укласти договір про адміністрування фінансових активів за програмою АвтоТак при собі потрібно мати паспорт та ідентифікаційний код. Модельний ряд, який пропонується у наших салонах, що представлені у дилерській мережі Корпорації «УкрАВТО» - це Opel, KIA, Chevrolet, ZAZ, Chery. В ексклюзивних салонах АвтоТак, що знаходяться у торгових центрах, можна придбати ще й Ravon Gentra, Ravon R2 та R4, Gelly Emgrand та ВАЗ.

Мережа АвтоТак від АВТО ПРОСТО налічує 55 салонів по всій Україні, які розташовані на території дилерських підприємств корпорації УкрАВТО та ексклюзивні салони у Торгівельних центрах. Загалом вже  понад 46 тисяч українських громадян їздять за кермом власних авто завдяки фінансовим програмам придбання у групах.

 АДМІНІСТРУВАННЯ ФІНАНСОВИХ АКТИВІВ ДЛЯ ПРИДБАННЯ ТОВАРІВ У ГРУПАХ

*На правах реклами

ТОВ «АВТО ПРОСТО», безстрокова ліцензія від 15.09.2015 р, видана Нацкомфінпослуг.

www.autotak.com.ua