Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Продовження: реальні історії придбання автомобіля у групах

Бажання купити новий автомобіль притаманне багатьом. На жаль, в нашій країні мало хто може здійснити це у реальному житті. Зарплата не відповідає, кредитна історія відсутня ... Не важливо яка причина. Важливо, що не можуть. Але ж є варіант, який підійде багатьом ... Ми попросили відповісти на кілька запитань учасника програми придбання автомобілів у групах «АвтоТак» Кандибал Миколи, жителя Тернопільської області. У лютому він отримав новий ЗАЗ Сенс і, як він сам сказав, дуже задоволений цією подією.

- Пане Миколо, вітаємо, дуже раді за Вас! Давно хотіли придбати нову машину?
Спасибі за привітання. Давно. Можна сказати, що все попереднє життя. Машини у мене були - Нива, Форд Сієрра. Але вони були сильно старі. З великим пробігом (особливо Форд) і у стані, відповідному їх поважному віку. Я працюю трактористом в агрофірмі і не дуже розумів, як зможу з моєю зарплатою купити новий автомобіль. А від старих я вже, чесно кажучи, втомився.

- А як Ви дізналися про програму АвтоТак?

Спочатку я просто побачив в місті оголошення з інформацією і вирішив дізнатися детальніше умови. Зателефонував, задав питання. Мені розповіли про програму, умови. І я взяв паузу на роздуми. Невелику (сміється).

- І чому Ви вибрали цей варіант?

Оцінив свої можливості і зрозумів, що умови програми покупки мені під силу. Найважливішим було те, що відсотки за послуги компанії невеликі. Щоб забрати машину з салону відразу за повну вартість - цей варіант дуже дорогий. А тут можна взяти автомобіль за цілком прийнятні гроші і вже потім поступово виплатити решту. Це як раз мені під силу. Головне, що машина вже буде. І співробітники все розповіли докладно і зрозуміло, питань у мене не залишилося. Тому, вважав відповідним саме такий спосіб покупки.

- Наскільки Ви задоволені результатом? Швидко отримали автомобіль?

Вважаю, що швидко. Знову-таки, завдяки тому, що мені доступно пояснили умови і варіанти дій. Тому, я знав, що робити, щоб прискорити отримання автомобіля. В принципі, все просто - чим більше заплатиш, тим швидше почнеш їздити на новій. У мене вийшло близько 4-х місяців. Можна, напевно, було б і швидше, але на заваді стали деякі сімейні обставини. Але я задоволений цим результатом.

- Чи готові порадити іншим такий варіант покупки?

Так. Тому що сам через це пройшов, а не просто щось і десь почув. Чесно - взагалі не думав про такий спосіб покупки, поки не побачив оголошення і не подзвонив. Це все реально і доступно навіть простому трактористу. Купівля в групі - зручний варіант. Не треба тільки сподіватися, що, внісши всього пару платежів, ви відразу отримаєте автомобіль. Втім, що таке придбання в групах можна почитати або проконсультуватися у менеджерів. Розрахуйте свої можливості і дотримуйтесь обраного шляху. Тоді все точно вийде. Чого всім і бажаю!

 Спасибі за інтерв'ю!

АДМІНІСТРУВАННЯ ФІНАНСОВИХ АКТИВІВ ДЛЯ ПРИДБАННЯ ТОВАРІВ У ГРУПАХ

*На правах реклами

ТОВ «АВТО ПРОСТО», безстрокова ліцензія від 15.09.2015 р, видана Нацкомфінпослуг.

www.autotak.com.ua