Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Новий автомобіль до Дня народження

червень 2014: "АвтоБазар" (Україна), "Метро. News" (Київська

Приємно усвідомлювати, що існують компанії, які постійно розвиваються, а головне, стабільно працюють задля блага своїх клієнтів. На автомобільному ринку у сфері фінансових послуг одна з таких компаній – «АВТО ПРОСТО». Власниками нових автомобілів в рамках програми «АвтоТак», яку представляє ТОВ «АВТО ПРОСТО», стають близько 70 українців щомісяця. У червні одна з таких клієнток з Київської області, до того ж - іменинниця, стала власником нового автомобіля. Днями щаслива учасниця програми завітала до одного із столичних автосалонів, щоб поїхати додому на власному авто. Ми із задоволенням послухали її історію.
Світлана Братасюк (45 років, м.Біла Церква) 2001 року я вперше дізналася про програму купівлі у групах, тоді мій чоловік купляв собі Славуту. Нещодавно у нас був один автомобіль в сім”ї. І коли доводилось кудись їхати, пріоритет завжди був у чоловіка. Батьки залишили мені у селі дім, за яким потрібно доглядати. Це моє улюблене місце, де можна поспілкуватись із подругами, відпочити, насолодитись маленькими життєвими радощами. Від міста 40 км, автобусом півгодини їхати, і без автомобіля з маленькою дитиною, продуктами, речами, з велосипедом – тяжко. Коли донька пішла до школи і почала займатись танцями та вивчати іноземні мови, наявність власного авто стала гострою необхідністю. Банки охоче пропонували кредити, але в останню мить відмовляли, тому що була маленька заробітна плата (на той момент 3700 грн). Тоді я звернулась до АвтоТак в м.Біла Церква. Обирала автомобіль довго, ретельно. Важливо було, щоб ціна була прийнятна, щоб зовні автівка була приваблива і по технічним характеристикам підходила. Зупинилась на ZAZ Vida, що відповідає моїм вимогам. Крім того, я оцінила вмістимість багажнику, комфорт всередині салону, різні «фішки»: наявність кондиціонеру, можливість регулювання керма по висоті та сидіння водія, а це дуже зручно, особливо, коли автомобілем керують кілька водіїв, кожен може регулювати і сидіння і руль як кому зручно. Також мені сподобалось, що зовнішні дзеркала заднього виду з електричним регулюванням та підігрівом. Взимку підігрів дуже рятує!
Важливий момент по умовам програми – це доволі доступний щомісячний внесок. Також, коли є можливість, можна платити наперед – авансові платежі. І найбільш приємне – я отримала автомобіль у червні, до мого юбілею.
В Україні вже більше 45 000 автовласників придбали автомобіль у такий спосіб. АВТО ПРОСТО запрошує українців скористатися програмою фінансування нових автомобілів «АвтоТак». Для Вас працюють салони по всій Україні: в авторизованих точках і в дилерській мережі Корпорації «УкрАВТО».
Ігор Кравець